Škola vaření Krejcar se přejmenovala na Škola vaření Soukup

Andrea Motlíková

Jsem nadšenou amatérskou kuchařkou.
Ráda zkouším neobvyklé kombinace, vycházím vždy z toho, co k sobě může pasovat a co nám chutná.
Snažím se využít sezónní zeleniny a ovoce a hlavně k ochucení bylinky.
Kurzy na studiu vedu od jeho otevření od roku 2015.

Od roku 2014 jsem autorkou kulinářského blogu "V kuchyni vždy otevřeno" https://inkitchenopen.blogspot.com/
s více jak 900 recepty české i zahraniční kuchyně. Jsem i vydavatelkou stejnojmenné knižní kuchařky.

Najdete mě i na:
facebooku https://www.facebook.com/vkuchynivzdyotevreno
instagramu V kuchyni vždy otevřeno (@v.kuchyni.vzdy.otevreno)

Mezi nabízenými kurzy u mě převažují kurzy asijské kuchyně, indické, thajské, vietnamské, ze Srí Lanky atd.