Francouzská kuchyně II. s Janou

3 400 Kč
Skladem (8 ks)
Termín
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.

Mezi hlavní suroviny pro recepty francouzské kuchyně patří červené maso, ryby a mořské plody, zelenina, sýry, pečivo a čerstvé bylinky.

Detailní informace

Detailní popis produktu

FRANCOUZSKÁ KUCHYNĚ II.

 

Francouzská kuchyně je nesmírně vytříbená, plná nevšedních chuťových zážitků. Francouzi si potrpí na dokonalé jídlo, skvělé sýry a perfektní víno.

 


Menu kurzu

„Mouliné“ nebo „velouté“

Tapenáda z oliv na francouzské bagetě se sýrem ,, Brie,, a rukolovým salátkem

Vlámské Carbonnade  - z Nord-Pas-de-Calais

Entre - cóte s cibulovou kaší a chřestem aujus

Čokoládová pěna s hruškovo-jablkovým čatní

 

 

Nápoje

Nealko nápoje v ceně kurzu - voda (perlivá, neperlivá), káva, čaj, džus, coca-cola atd.
Alkoholické nápoje k zakoupení na místě - dle aktuální nabídky
Uvítací sklenka vína v ceně! 

 

Doba trvání kurzu: cca 3-4 hodiny

Min. počet účastníku: 3

Max. počet účastníků: 8

Kurz vede: Jana Podaná

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: