Indická kuchyně s Andreou
Detailní popis produktu
Indická kuchyně
Indická kuchyně je velmi široký pojem. K jejím typickým rysům patří hojné používání koření, převaha vegetariánských pokrmů, hlavními surovinami jsou rýže, obilniny, luštěniny, mléčné výrobky, zelenina a koření.
Menu kurzu
Polévka z červené čočky Dal Shorva
Samosa (smažená plněná taštička)
Kuřecí Tikka Masala
Placky chapati
Nápoje
Nealko nápoje v ceně kurzu - voda (perlivá, neperlivá), káva, čaj, džus, coca-cola atd.
Alkoholické nápoje k zakoupení na místě - dle aktuální nabídky
Uvítací sklenka vína v ceně!
Doba trvání kurzu: cca 3 hodiny
Min. počet účastníku: 3
Max. počet účastníků: 8
Kurz vede: Andrea Motlíková
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení