Kuba Mikoláš
Vařit jsem začal od útlého věku, kdy jsem pomáhal mamce v kuchyni. Od ní jsem se toho taky dost naučil. Než jsem začal vařit sám, byly doma obvyklé teplé večeře, na což si člověk snadno zvykne. Když si mamka otevřela kavárnu, musel jsem je ale začít vařit já a tím to začalo. Našel jsem se v tom.
V 18, před maturitou jsem šel “loupat cibuli” do nově otevřeného Pivstra a bylo to. Definitivně jsem se do vaření zamiloval.
Po roce jsem sice odešel na studia do Olomouce, ale i při VŠ jsem absolvoval různé kurzy (např. i zde ve Škole vaření Soukup) brigády.
V 18, před maturitou jsem šel “loupat cibuli” do nově otevřeného Pivstra a bylo to. Definitivně jsem se do vaření zamiloval.
Po roce jsem sice odešel na studia do Olomouce, ale i při VŠ jsem absolvoval různé kurzy (např. i zde ve Škole vaření Soukup) brigády.
Od roku 2022 vedu vlastní catering, se kterým děláme s kamarády svatby, rauty apod. Vaříme víceméně jen z lokálních a sezónních potravin a nebojíme se vůbec žádných chutí a cizích kuchyní. Zákazníkům plníme jakákoliv přání a jejich následná spokojenost je naší největší odměnou.
Tak dobrou chuť!"