Kurz steaků a vyzrálých mas s Filipem
Detailní popis produktu
Kurz steaků a vyzrálých mas s Filipem
Jak správně vybírat maso, jak s ním správně zacházet a jak se tak stát mistrem letošního léta v grilování.
Je to jednoduché - zúčastněte se našeho kurzu a vše se naučíte.
Menu kurzu
Steak z pravé svíčkové, bramborové pyré s lanýžem
Tatarák se zauzenou majonézou a nakládanou cibulkou
Steak z nízkého roštěnce se salátem z rukoly, ančovička, opečená rajčata, dresink z hrubozrnné hořčice a medu
Carpaccio z hovězí svíčkové s parmazánem a kapary
Nápoje
Nealko nápoje v ceně kurzu - voda (perlivá, neperlivá), káva, čaj, džus, coca-cola atd.
Alkoholické nápoje k zakoupení na místě - dle aktuální nabídky.
Uvítací sklenka vína v ceně!
Min. počet účastníků: 3
Max. počet účastníků: 8
Doba trvání kurzu: cca 4 hodiny
Kurz vede: Filip Kutta
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.