Kurz steaků a vyzrálých mas s Filipem

2 450 Kč
Skladem (3 ks)
Termín
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.

Jak správně vybírat maso, jak s ním správně zacházet a jak se tak stát mistrem letošního léta v grilování.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kurz steaků a vyzrálých mas s Filipem


Jak správně vybírat maso, jak s ním správně zacházet a jak se tak stát mistrem letošního léta v grilování.
Je to jednoduché - zúčastněte se našeho kurzu a vše se naučíte.

 

Menu kurzu


Steak z pravé svíčkové, bramborové pyré s lanýžem

Tatarák se zauzenou majonézou a nakládanou cibulkou

Steak z nízkého roštěnce se salátem z rukoly, ančovička, opečená rajčata, dresink z hrubozrnné hořčice a medu

Carpaccio z hovězí svíčkové s parmazánem a kapary

 


Nápoje

Nealko nápoje v ceně kurzu - voda (perlivá, neperlivá), káva, čaj, džus, coca-cola atd.
Alkoholické nápoje k zakoupení na místě - dle aktuální nabídky.
Uvítací sklenka vína v ceně!    

 

Min. počet účastníků: 3

Max. počet účastníků: 8

Doba trvání kurzu: cca 4 hodiny

Kurz vede: Filip Kutta       

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: