Škola vaření Krejcar se přejmenovala na Škola vaření Soukup

Masový speciál s Janou - ,,pikantnost v chuti – zahřeje tělo i duši,,

2 150 Kč
Skladem (8 ks)
Termín
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.

Maso je velice specifická potravina, je upravitelné na mnoho způsobů a to prakticky s jakýmkoliv druhem zeleniny, s mnoha druhy ovoce či bylinek.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Masový speciál - ,,pikantnost v chuti – zahřeje tělo i duši,,

 

Chuť masa ovlivňuje mnoho faktorů – zejména druh masa, způsob tepelného zpracování a také doba a teplota při zpracování.

 


Menu kurzu


Carpaccio z hovězího masa s marinádou z balsamica podávaný s rozpečenou bagetkou

Pikantní masové kuličky s česnekovým dipem

Vepřový steak "Karé" v marinádě chilli papriček, kůry z limetek a pomerančů, zelný salátek ze špičatého zelíčka s batátovo-bramborovým pyré

Grilovaný marinovaný ananas  s creme fresch

 

Nápoje

Nealko nápoje v ceně kurzu - voda (perlivá, neperlivá), káva, čaj, džus, coca-cola atd.
Alkoholické nápoje k zakoupení na místě - dle aktuální nabídky
Uvítací sklenka vína v ceně! 

 

Doba trvání kurzu: cca 3-4 hodiny

Min. počet účastníku: 3

Max. počet účastníků: 8

Kurz vede: Jana Podaná

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: