Menu s vůní Francie II. s degustací francouzských vín s Janou

2 990 Kč
Skladem (8 ks)
Termín
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.

Co by to bylo za francouzskou kuchyni, kdyby nebyla doplněna kvalitním vínem?

Detailní informace

Detailní popis produktu

MENU S VŮNÍ FRANCIE II. S DEGUSTACÍ FRANCOUZSKÝCH  VÍN

 

Mezi hlavní suroviny francouzské kuchyně patří především jehněčí, skopové, telecí a hovězí maso, zvěřina, ryby a mořské plody, zelenina, mléčné produkty a sýry, různé masné a uzenářské výrobky, pečivo, bylinky a co by to bylo za francouzskou kuchyni, kdyby nebyla doplněna kvalitním vínem. 

 


Menu kurzu


Cibulačka aneb jak ji milují "PAŘÍŽANÉ"

Drůbeží maso z kukuřičného kuřátka na víně

Gratinované brambory

Salát s citronovou - vinaigrette omáčkou

Ganache s cream freshe

 

Nápoje

Nealko nápoje v ceně kurzu - voda (perlivá, neperlivá), káva, čaj, džus, coca-cola atd.
Alkoholické nápoje k zakoupení na místě - dle aktuální nabídky
Uvítací sklenka vína v ceně! 

 

Doba trvání kurzu: cca 3-4 hodiny

Min. počet účastníku: 3

Max. počet účastníků: 8

Kurz vede: Jana Podaná

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: