Petr Jedlička

Šéfkuchař.

Vaření je můj život. A to doslova. S vařením jsem začínal jako kluk v kuchyni u mámy.
V profesionální gastronomii se pohybuji od roku 1992. Své zkušenosti, které jsem za ty roky nasbíral v jídelnách,
restauracích ale i hotelových kuchyních, vám rád předám na kurzech vaření ve Škole vaření Soukup, kde svoje služby nabízím od podzimu 2016.

V současné době působím jako šéfkuchař v Café restaurant Kačaba v centru Plzně, kurzy vaření vedu ve Škole vaření Soukup, spolupracuji také na pořádání kurzů vaření pro děti v rámci kuchařských táborů a podobných akcích, vaření učím i soukromě dle požadavků klientů.

Na vaření mě baví, že je pokaždé jiné. Rád vymýšlím nové recepty, kombinace chutí a vůní.
Některé recepty můžete najít na mých stránkách www.tatovar.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení