Škola vaření Krejcar se přejmenovala na Škola vaření Soukup

Petr Jedlička

Šéfkuchař.

Vaření je můj život. A to doslova. S vařením jsem začínal jako kluk v kuchyni u mámy.
V profesionální gastronomii se pohybuji od roku 1992. Své zkušenosti, které jsem za ty roky nasbíral v jídelnách,
restauracích ale i hotelových kuchyních, vám rád předám na kurzech vaření ve Škole vaření Soukup, kde svoje služby nabízím od podzimu 2016.

V současné době působím jako šéfkuchař v Café restaurant Kačaba v centru Plzně, kurzy vaření vedu ve Škole vaření Soukup, spolupracuji také na pořádání kurzů vaření pro děti v rámci kuchařských táborů a podobných akcích, vaření učím i soukromě dle požadavků klientů.

Na vaření mě baví, že je pokaždé jiné. Rád vymýšlím nové recepty, kombinace chutí a vůní.
Některé recepty můžete najít na mých stránkách www.tatovar.cz