Škola vaření Krejcar se přejmenovala na Škola vaření Soukup

Petra "Papač" Šetelová

Moje láska k vaření a gastronomii vůbec je poměrně mladá.
Zhruba před sedmi lety jsem začala experimentovat v domácí kuchyni a pustila jsem se do toho tak intenzivně, že jsem se brzy stala kuchařkou v restauraci, následně šéfkuchařkou, školitelkou a nakonec i manažerkou.
Nerada bych se ale do nějaké konkrétní pozice zaškatulkovala.
Nejšťastnější jsem, když můžu tvořit. Baví mě vaření, proces přípravy, zpracování surovin, ale i suroviny samotné.
O ty se velmi zajímám a snažím se v tomto směru stále vzdělávat, ať už samostudiem, absolvováním stáží a kurzů nebo i cestováním, které je mou velkou vášní! Poznávání nových kultur, tradic, historie a gastronomie mě v mé práci i životě výrazně ovlivňuje.
Pro mě je hlavní, když můžu pracovat s krásnými surovinami, učit se a zároveň předávat zkušenosti, setkávat se s nadšenými lidmi a společně tvořit - a to je důvod, proč jsem se stala lektorkou vaření.
Moc se na vás těším ve studiu Soukup. 

 

https://www.facebook.com/papacpetka

https://www.instagram.com/papacpetkahontas/