Rakousko-Uherská kuchyně s Kubou
Detailní popis produktu
Rakousko-Uherská kuchyně
Charakteristická je pro ni kombinace poctivých příprav a čerstvých surovin, a to jak pro masitá jídla, tak i pro moučníky a sladkosti.
Menu kurzu
Menu kurzu
Demikát - krém z brambor a brynzy, typická polévka pro celé Uhry
Bramborový Grostl - pokrm horalů z Apl, v hlavní roli brambory a k tomu “co dům” dal
Tafelspitz - vídeňská klasika, pomalu vařená květová špička a spoustu příloh
Rákocziho koláčky - meruňkový dezert, pojmenovaný po cukráři Jánosu Rákoczim
Co na kurzu nesníte si můžete odnést domů v jednorázových boxech, které jsou na studiu k dispozici.
Nápoje
Nápoje v ceně kurzu dle aktuální nabídky - voda (perlivá, neperlivá), káva, čaj, džus, coca-cola, pivo alko i nealko, vína atd.
Uvítací sklenka vína v ceně!
Co si sebou na kurz vzít?
Nic nepotřebujete, vše dostanete na místě, stačí dobrá nálada, chuť vařit/péct a obdržet spoustu potřebných a užitečných rad a tipů.
Kde kurzy probíhají?
INTERIÉRY A KUCHYNĚ SOUKUP - Štefánikova 16, Plzeň - Bručná
Kontakt - ŠKOLA VAŘENÍ SOUKUP (varenisoukup.cz)
Doba trvání kurzu: cca 4 hodiny
Min. počet účastníku: 3
Max. počet účastníků: 8
Kurz vede: Kuba Mikoláš
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení