Škola vaření Krejcar se přejmenovala na Škola vaření Soukup

Ryby s Tomášem

1 990 Kč
Skladem (8 ks)
Termín
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.

Ryby snesou téměř všechny úpravy – vaření, dušení, grilování anebo pečení na pánvi či v troubě.

Detailní informace

Detailní popis produktu

RYBY

 
Nejlepší je konzumace tučnějších a na živiny bohatších ryb - tedy makrely, tuňáka, lososa, pstruha nebo sardinky.

 

Menu kurzu

 

Graved lachs na bramborovém rösti s koprový dip

Lososový krém s koprem

Filet z candáta na italském rizotu

Panna cotta s čerstvým ovocem

 

Nápoje
Nealko nápoje v ceně kurzu - voda (perlivá, neperlivá), káva, čaj, džus, coca-cola atd.
Alkoholické nápoje k zakoupení na místě - dle aktuální nabídky.
Uvítací sklenka vína v ceně!     

 

Min. počet účastníků: 3

Max. počet účastníků: 8

Doba trvání kurzu: cca 3 - 4 hodiny

Kurz vede: Tomáš Jung    

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: