Sandra Mikuličová

Vařením se zabývám přes 10 let, od cateringových akcí, přes vlastní bistro až po zážitkové večeře v soukromí. Baví mě život, lidé, různorodost v jídle, ale i v jeho přípravě.  Baví mě rozdílné kultury a cestování. Za nejlepší formu učení se vařit považuji poznávat kuchyni a recepty u lidí doma, v cizině u staré babičky, která recept na zapečené sardinky dělá  celý život. Doma, u žen, ale i mužů různého věku, mám uši nastražené a poslouchám rodinné recepty a tradice. Tradice totiž nikdy nevymřou! A jeden lidský život je tak krátký. Na mých lekcích slibuji, že se nudit nebudete, většinou ani nejde o přesné dodržování poměrů v receptu, ale o to podělit se o tu vášeň, chuť a radost vařit a učit se od sebe navzájem. Ráda lidi učím vychytávky, jak využít všechno v kuchyni, nemít po sobě zbytečně zbytků a odpadu. Vařím z dostupných surovin a hlavně rychle a jednoduše.  Posledních 5 let trávím na severu Španělska, v podstatě část Španělska, která se považuje za mekku evropské gastronomie, nejlepší kuchaři, nejlepší restaurace najdete právě zde. Tam, kde se  potkává divoký oceán a obrovské hory. Právě proto se poslední roky věnuji zejména španělské, portugalské nebo i marocké kuchyni. Cizí mi však není žádný pokrm, kde je základem zelenina, jejíž rozsah chuti umí být nekonečný. Má kuchyně je velice chutná, lákavá, voňavá a svěží. Kousek té vášně a svěžesti Vám chci přinést právě sem, do Školy vaření Soukup. 

 

https://www.instagram.com/mamasandtapas/

https://www.facebook.com/mamasandtapastravel 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení