Steakové menu s Petrem
Detailní popis produktu
Steakové menu
Steakové maso je výjimečné svou šťavnatostí a křehkostí. Důležitá je taky patřičná vyzrálost masa. Rib Eye Steak je krásný kus hovězího masa z žeberní části – jedná se o plátek vysokého roštěnce. Rib Eye Steak neboli vysoký roštěnec je jeden z nejlepších plátků hovězího masa.
Menu kurzu
Trhaná bůvoí mozzarella s olivami, sušenými rajčaty a chilli papričkou
Hovězí Rib Eye steak na grilu s houbovým ragú
Gratinované bramobory
Grilovaný ananas
Nápoje
Nealko nápoje v ceně kurzu - voda (perlivá, neperlivá), káva, čaj, džus, coca-cola atd.
Alkoholické nápoje k zakoupení na místě - dle aktuální nabídky.
Uvítací sklenka vína v ceně!
Doba trvání kurzu: cca 3 - 4 hodiny
Min. počet účastníku: 4
Max. počet účastníků: 8
Kurz vede: Petr Jedlička
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.