Škola vaření Krejcar se přejmenovala na Škola vaření Soukup

Steakové menu s Petrem

1 790 Kč
Skladem (6 ks)
Termín
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.

Stálice již čtvrtou sezónu - to je steakové menu Petra Jedličky!

Detailní informace

Detailní popis produktu

Steakové menu

 
Steakové maso je výjimečné svou šťavnatostí a křehkostí. Důležitá je taky patřičná vyzrálost masa. Rib Eye Steak je krásný kus hovězího masa z žeberní části – jedná se o plátek vysokého roštěnce. Rib Eye Steak neboli vysoký roštěnec je jeden z nejlepších plátků hovězího masa.  

 

Menu kurzu

Rib Eye steak s bylinkovým máslem

Grilovaná zelenina s bazalkovým pestem

Bramborové soudky s lučinou

Domácí bagetka

  

Nápoje

Nealko nápoje v ceně kurzu - voda (perlivá, neperlivá), káva, čaj, džus, coca-cola atd.
Alkoholické nápoje k zakoupení na místě - dle aktuální nabídky. 
Uvítací sklenka vína v ceně!


Doba trvání kurzu: cca 3 - 4 hodiny

Min. počet účastníku: 4

Max. počet účastníků: 8

Kurz vede: Petr Jedlička

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: