Ke konci roku 2025 dojde bohužel k ukončení činnosti naší školy vaření. Důvodem je neúnosné zdražování surovin, energií a upadající zájem o vypisované kurzy. Prosíme všechny klienty, kteří mají nevybrané poukazy, aby je uplatnili, aby nedošlo k jejich propadnutí. Děkujeme za pochopení. Pracovní doba pro vyřizování objednávek a tel. dotazů je pouze v pracovní dny PO - PÁ 7:30 - 14:00 hod.

Steaky s Filipem

4 500 Kč
Skladem (5 ks)
Termín
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.

Chcete se dozvědět, jak právně vybrat kvalitní steakové maso, kde ho koupit a jak ho precizně zpracovat, aby nepřišlo vniveč?

Detailní informace

Detailní popis produktu

 STEAKY

Chcete se dozvědět, jak právně vybrat kvalitní steakové maso, kde ho koupit a jak ho precizně zpracovat, aby nepřišlo vniveč?

To a mnohem více vás naučíme na našem kurzu, který je specializovaný na téma "steakové maso".
Jedná se o poměrně drahou surovinu, kterou v kuchyni opravdu nechcete zkazit.



 Menu kurzu

Tatarák se smetanou a lanýžovým olejem

Steak z pravé svíčkové s jemnou bramborovou kaší

Kotleta na kosti, pepřová omáčka s koňakem

Flank steak, restované žampiony se smetanou a pažitkou

 


Nápoje

Nápoje v ceně kurzu dle aktuální nabídky - voda (perlivá, neperlivá), káva, čaj, džus, coca-cola, pivo alko i nealko, vína atd.
Uvítací sklenka vína v ceně!

 


Co si sebou na kurz vzít?

Nic nepotřebujete, vše dostanete na místě, stačí dobrá nálada a chuť vařit, dobře se najíst a obdržet spoustu potřebných a užitečných rad a tipů.
Co na kurzu nesníte, si můžete odnést domů v jednorázových boxech, které jsou k dispozici.

 

Kde kurzy probíhají?

INTERIÉRY A KUCHYNĚ SOUKUP - Štefánikova 16, Plzeň - Bručná

Kontakt - ŠKOLA VAŘENÍ SOUKUP (varenisoukup.cz)

 

Min. počet účastníků: 3

Max. počet účastníků: 5

Doba trvání kurzu: cca 4 hodiny

Kurz vede: Filip Kutta       

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: