Steaky s Filipem
Detailní popis produktu
STEAKY
Chcete se dozvědět, jak právně vybrat kvalitní steakové maso, kde ho koupit a jak ho precizně zpracovat, aby nepřišlo vniveč?
To a mnohem více vás naučíme na našem kurzu, který je specializovaný na téma "steakové maso".
Jedná se o poměrně drahou surovinu, kterou v kuchyni opravdu nechcete zkazit.
Menu kurzu
Steak z mléčného telecího, pečená zelenina
Iberijský vepřový steak na kosti, cizrnové pyré s římským kmínem
Hovězí flank steak, steakaus salát, pepřová omáčka
Nápoje
Nápoje v ceně kurzu dle aktuální nabídky - voda (perlivá, neperlivá), káva, čaj, džus, coca-cola, pivo alko i nealko, vína atd.
Uvítací sklenka vína v ceně!
Co si sebou na kurz vzít?
Nic nepotřebujete, vše dostanete na místě, stačí dobrá nálada a chuť vařit, dobře se najíst a obdržet spoustu potřebných a užitečných rad a tipů.
Co na kurzu nesníte, si můžete odnést domů v jednorázových boxech, které jsou k dispozici.
Kde kurzy probíhají?
INTERIÉRY A KUCHYNĚ SOUKUP - Štefánikova 16, Plzeň - Bručná
Kontakt - ŠKOLA VAŘENÍ SOUKUP (varenisoukup.cz)
Min. počet účastníků: 4
Max. počet účastníků: 8
Doba trvání kurzu: cca 4 hodiny
Kurz vede: Filip Kutta
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.