Škola vaření Krejcar se přejmenovala na Škola vaření Soukup

Steaky III. s Tomášem

1 890 Kč
Skladem (8 ks)
Termín
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.

Steaky jsou opravdovou delikatesou díky tomu, že jsou odkrajovány z nejlepších částí zvířete.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Steaky

 

Aby steaky byly krásně křehké, vybíráme maso ze skotu z masných plemen s optimálním stářím do 2 let. Důležité je také vnitřní mramorování masa , které dodává steakům šťavnatost a chuť.

 

Menu kurzu


Hovězí tataráček s nakládanou cibulkou a pivní majonézou

Pastrami sandwich

Steak z nízkého roštěnce s čekankou a chimichury salsou

Čokoládová pěna s čerstvým ovocem

 


Nápoje

Nealko nápoje v ceně kurzu - voda (perlivá, neperlivá), káva, čaj, džus, coca-cola atd.
Alkoholické nápoje k zakoupení na místě - dle aktuální nabídky.
Uvítací sklenka vína v ceně!    

 

Min. počet účastníků: 3

Max. počet účastníků: 8

Doba trvání kurzu: cca 3 - 4 hodiny

Kurz vede: Tomáš Jung        

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: