Steaky - masa s Janou
Detailní popis produktu
Steaky - masa
Zpracování jednotlivých druhů mas, příprava, ochucení, rady a tipy na úpravy. Krok po kroku vás naučíme připravit několik lákavých druhů a nebude chybět ani sladká tečka na závěr.
Menu kurzu
Hovězí carpaccio s rukolou, hoblinkami parmezánu a rozpečenou bagetkou
Grilovaný hovězí "top blade" s omáčkou z červeného vína, špenátovými listy, grilovaným česnekem a chřestem dle sezóny
Kachní prso s dýňovým pyré, blanšírované červené zelí
Koláčky Savarin s rumovo - pomerančovým sirupem
Nápoje
Nealko nápoje v ceně kurzu - voda (perlivá, neperlivá), káva, čaj, džus, coca-cola atd.
Alkoholické nápoje k zakoupení na místě - dle aktuální nabídky
Uvítací sklenka vína v ceně!
Doba trvání kurzu: cca 3-4 hodiny
Min. počet účastníku: 3
Max. počet účastníků: 8
Kurz vede: Jana Podaná
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.