Steaky - maso II. s Janou

2 150 Kč
Skladem (4 ks)
Termín
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.

Máte rádi maso? Pak je tento kurz přesně pro vás!

Detailní informace

Detailní popis produktu

Steaky - maso II. 


Zpracování jednotlivých druhů mas, příprava, ochucení, rady a tipy na úpravy. Krok po kroku vás naučíme připravit několik lákavých druhů a  nebude chybět ani sladká tečka na závěr.

 

Menu kurzu 

Hovězí carpaccio s rukolou, hoblinkami parmezánu a rozpečenou bagetkou

Grilovaný hovězí rump steak s omáčkou z červeného vína, s čočkou z Puy, špenátovými listy, grilovaným česnekem a chřestem dle sezóny

Kachní prso s dýňovým pyré, blanšírované červené zelí, kapustičky a jedlé kaštany

Koláčky Savarin s rumovo - pomerančovým sirupem

 

Nápoje

Nealko nápoje v ceně kurzu - voda (perlivá, neperlivá), káva, čaj, džus, coca-cola atd.
Alkoholické nápoje k zakoupení na místě - dle aktuální nabídky
Uvítací sklenka vína v ceně! 

 

Doba trvání kurzu: cca 3-4 hodiny

Min. počet účastníku: 3

Max. počet účastníků: 8

Kurz vede: Jana Podaná

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení