Steaky s Tomášem

2 190 Kč
Skladem (5 ks)
Termín
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.

Abyste si mohli na steaku opravdu pochutnat je potřeba dodržet základní pravidla při jeho přípravě.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Steaky

 
Steakové maso by mělo být pěkně mramorované (výjimku tvoří například svíčková) – vnitřní tuk je hlavním nositelem chuti i vůně, a čím více je steak mramorovaný, tím je křehčí.

 

Menu kurzu


Hovězí tataráček s feta sýrem

Salát s roastbeefem, borůvkovo - balsamicovým dresinkem

T-bon steak, bramborový gratin, demi - glace

Čokoládové Brownies 

 

Nápoje

Nealko nápoje v ceně kurzu - voda (perlivá, neperlivá), káva, čaj, džus, coca-cola atd.
Alkoholické nápoje k zakoupení na místě - dle aktuální nabídky.
Uvítací sklenka vína v ceně!    

 

Min. počet účastníků: 3

Max. počet účastníků: 8

Doba trvání kurzu: cca 3 - 4 hodiny

Kurz vede: Tomáš Jung        

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: