Tomáš Jung

Sous chef.

V současné době pracuji jako sous chef v restauraci U Mansfelda. První gastronomické zkušenosti jsem začal sbírat v malé restauraci na plzeňské periferii a postupně se propracoval do pivovarského dvora Purkmistr.
V roce 2011 jsem vyrazil na první zahraniční stáž do německého hotelu Unter den Liden v malebné vesničce na řece Rýn.
Z původních pěti měsíců se nakonec staly tři roky, při kterých jsem postupně získával zkušenosti v různých provozovnách po Bavorsku, Hessensku a Baden Württembersku. Po návratu ze zahraničí jsem se začal věnovat české kuchyni v tradičních restauracích v Plzni ( U Salzmannů a již zmíněná U Mansfelda). Pouze s krátkou přestávkou, kterou jsem strávil jako šéfkuchař Hotelu Golden Fish, kde jsem se mimo jiné staral o sportovní týmy Fc Viktoria Plzeň, CSKA Moskva, Kometa Brno, Oceláři Třinec a mnoho dalších.
Přesto, že mojí doménou je klasická česká kuchyně rád uvítám změnu ve formě využívání sezónních surovin a moderních technologií.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení