Škola vaření Krejcar se přejmenovala na Škola vaření Soukup

Tomáš Jung

Sous chef.

V současné době pracuji jako sous chef v restauraci U Mansfelda. První gastronomické zkušenosti jsem začal sbírat v malé restauraci na plzeňské periferii a postupně se propracoval do pivovarského dvora Purkmistr.
V roce 2011 jsem vyrazil na první zahraniční stáž do německého hotelu Unter den Liden v malebné vesničce na řece Rýn.
Z původních pěti měsíců se nakonec staly tři roky, při kterých jsem postupně získával zkušenosti v různých provozovnách po Bavorsku, Hessensku a Baden Württembersku. Po návratu ze zahraničí jsem se začal věnovat české kuchyni v tradičních restauracích v Plzni ( U Salzmannů a již zmíněná U Mansfelda). Pouze s krátkou přestávkou, kterou jsem strávil jako šéfkuchař Hotelu Golden Fish, kde jsem se mimo jiné staral o sportovní týmy Fc Viktoria Plzeň, CSKA Moskva, Kometa Brno, Oceláři Třinec a mnoho dalších.
Přesto, že mojí doménou je klasická česká kuchyně rád uvítám změnu ve formě využívání sezónních surovin a moderních technologií.