Tyrolská kuchyně s Kubou
Detailní popis produktu
Tyrolská kuchyně
Pro tyrolskou kuchyni je charakteristická kombinace tradičních alpských pokrmů, jako jsou knedlíky a polévky, s italskými vlivy, jako jsou těstoviny a další regionální speciality.
Menu kurzu
Menu kurzu
Bresaola s rukolou - sušená šunka z oblasti Valtellina podávaná klasickým způsobem
Canederli trentini - trojbarevné knedlíčky ze severu Itálie
Pizzocheri alla valtellinese - další valtellinský recept, hutné jídlo tamních sedláků, pohankové těstoviny s brambory, kapustou a sýrovou omáčkou
Jelen s borůvkovou omáčkou - alpská klasika, steak ze hřbetu a k tomu silná omáčka vylepšená o borůvky
Co na kurzu nesníte si můžete odnést domů v jednorázových boxech, které jsou na studiu k dispozici.
Nápoje
Nápoje v ceně kurzu dle aktuální nabídky - voda (perlivá, neperlivá), káva, čaj, džus, coca-cola, pivo alko i nealko, vína atd.
Uvítací sklenka vína v ceně!
Co si sebou na kurz vzít?
Nic nepotřebujete, vše dostanete na místě, stačí dobrá nálada, chuť vařit/péct a obdržet spoustu potřebných a užitečných rad a tipů.
Kde kurzy probíhají?
INTERIÉRY A KUCHYNĚ SOUKUP - Štefánikova 16, Plzeň - Bručná
Kontakt - ŠKOLA VAŘENÍ SOUKUP (varenisoukup.cz)
Doba trvání kurzu: cca 4 hodiny
Min. počet účastníku: 3
Max. počet účastníků: 8
Kurz vede: Kuba Mikoláš
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení