Zvěřinové hody s Kubou
Detailní popis produktu
Zvěřinové hody
Zvěřinou rozumíme maso získané z volně žijících zvířat, jako jsou jelen, srnec, divočák, zajíc, bažant, atp.
Menu kurzu
Menu kurzu
Kančí Rillettes - paštika francouzského typu s velkými kusy masa
Ragú s polentovými nočky - zvěřinový guláš, vylepšený kořenovou zeleninou
Dančí hřbet - se silnou brusinkovou omáčkou a petrželovým pyré
Boží milosti - masopustní či velikonoční dezert, podávaný i na zvěřinové hody
Co na kurzu nesníte si můžete odnést domů v jednorázových boxech, které jsou na studiu k dispozici.
Nápoje
Nápoje v ceně kurzu dle aktuální nabídky - voda (perlivá, neperlivá), káva, čaj, džus, coca-cola, pivo alko i nealko, vína atd.
Uvítací sklenka vína v ceně!
Co si sebou na kurz vzít?
Nic nepotřebujete, vše dostanete na místě, stačí dobrá nálada, chuť vařit/péct a obdržet spoustu potřebných a užitečných rad a tipů.
Kde kurzy probíhají?
INTERIÉRY A KUCHYNĚ SOUKUP - Štefánikova 16, Plzeň - Bručná
Kontakt - ŠKOLA VAŘENÍ SOUKUP (varenisoukup.cz)
Doba trvání kurzu: cca 4 hodiny
Min. počet účastníku: 3
Max. počet účastníků: 8
Kurz vede: Kuba Mikoláš
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení